Chinese Kruidentherapie

 

此页面上的内容需要较新版本的 Adobe Flash Player。

获取 Adobe Flash Player

In China is dit een zeer belangrijke vorm van geneeskunde. Vele honderden jaren heeft men de invloed van voedingsstoffen op de meridiaan-energieën en op de organen bestudeerd. Van vele honderden kruiden, mineralen en andere voedingsstoffen is bekend welke invloed ze op het lichaam hebben. Men kijkt daarbij naar het effect dat een kruid op het menselijk lichaam heeft.

Door kruiden met verschillende eigenschappen samen te voegen tot een kruidenformule, zijn er honderden combinaties bekend die werkzaam zijn bij

此页面上的内容需要较新版本的 Adobe Flash Player。

获取 Adobe Flash Player

verschillende vormen van energetische disbalans. Veel van die kruidenformules zijn honderden jaren oud en evenlang beproefd. De Chinese arts die deze kruiden voorschrijft, zal dit doen op basis van een uitvoerige kennis van de T.C.G. (Traditionele Chinese Geneeswijze). Hij zal altijd een uitvoerige (energetische) diagnose stellen.

Gebruik deze formules niet zo maar zonder overleg met een Chinese arts. De formule is individueel toegespitst en speciaal afgestemd op de persoonlijke constitutie van de patiënt. De behandeling wordt aanvankelijk per week beoordeeld en voorgeschreven. Het kruidenrecept wordt herhaaldelijk afgestemd op de energetische veranderingen binnen het lichaam.


 


Site Map

* Nek klachten
* Schouder klachten
* Rug klachten
* Afvallen
* Stop met roken
* Hooikoorts
* Slaaploos
* Tenniselleboog
* Eczeem
* Reumtoide
* Depressie
* Spanning
* R.S.I (Repetitive Strain Injury)
* Tinnitus (oorsuizingen)
* Hoge bloeddruk
* Astma / CARA
* Hoesten
* Maagzweer
* Suiker ziekte
* Hoofdpijn *Menstruatieklachten
* Stress